Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 21 augustus 2017

Mixed media workshopdag.

Op vrijdag 15 september is er een mixed media workshopdag.
Deze dag wordt georganiseerd door Noor & Zo in Waspik. Op deze dag worden 4 workshops gegeven met mixed media materialen; PanPastel, Versa Magic inkt , Color Burst en Amsterdam acrylverf.
Het onderdeel "mixed media met veel kleur", mag ik gaan verzorgen.
Men gaat met Amsterdam acrylverf, gesso en een mask aan de gang om een cover voor een journal te maken zoals hier te zien is:

Geen opmerkingen: