Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 2 augustus 2017

Er wordt aan gewerkt......

Helaas heeft Photobucket besloten dat het niet meer mogelijk is om gratis daar je foto's "weg te zetten"
En omdat ik in het verleden bij Photobucket mijn foto's weg zette (het rechtstreeks foto's inlezen voor een blogbericht vanaf je eigen computer was toen nog niet mogelijk) om ze zo hier weer in mijn blogberichten te kunnen plaatsen heeft dit grote gevolgen voor mijn blog.
Misschien had je het al wel ontdekt, veel van de foto's in (oudere) berichten zijn niet meer zichtbaar. En daar baal ik enorm van.
Zelf had ik geen idee hoe ik dit probleem op kon lossen (behalve dan fors voor de diensten van Photobucket te gaan betalen), maar gelukkig heb ik een ega die daar een oplossing voor gevonden heeft.
Bas is momenteel bezig om de foto's in de blogberichten waar foto's vanuit Photobucket gehaald werden om te zetten naar foto's die vanuit onze eigen computer gehaald kunnen worden. Want nu is deze mogelijkheid er wel. Hierdoor worden de foto's weer zichtbaar en blijft mijn "scraphistorie" gelukkig bewaard.
Dit is een gigantische klus om voor elkaar te krijgen. Het gaat echt om honderden foto's......
Hij gaat hierbij terug in de tijd en is inmiddels al halverwege 2009. Wat ben ik blij dat ik niet de gehele historie kwijt ben!!!
Wat we met diashows gaan doen die destijds geplaatst zijn (die ook vanuit onze Photobucket gehaald werden), weet ik nog niet.
Ook wil ik nog eens al mijn berichten met tips gaan nalopen of de linken hierin nog zichtbaar zijn. En uit die berichten de foto's die via Photobucket van die andere bloggers staan (en nu dus niet meer zichtbaar zijn) uit gaan halen.
We zijn dus nog wel even bezig.
Maar er wordt aan gewerkt!

Hier wat oudere foto's. Wat ben ik blij dat ik die nu zo weer kan plaatsen. Dank je wel Bas!!!!! :
Jaren geleden gebruikte ik ook al mixed media bij mijn LO's.


Mijn voorbeeld voor een workshop die ik destijds gegeven heb bij Scraps in Nieuwerbrug. Dit was mijn eerste plaats in een designteam van een winkel.


Jaren geleden organiseerde ik altijd een secret scraplift voor Het Scrapbookforum. Dit was een LO die ik destijds daarvoor maakte (en ook zelf gelift had).


Hagelstenen zorgden voor deuken in het dak van onze caravan.....


En een project wat me zeer kostbaar is, de trouwfoto's die ik van mijn ouders verwerkt heb in een fotobox met 3 afzonderlijke boekjes hierin. Destijds heb ik dit ook als workshop gegeven.

Geen opmerkingen: