Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 5 januari 2018

De winnaar van mijn pakket PL kaartjes is........Claudia proficiat. Ik neem wel even contact met je op.
En helaas voor de andere dames.
Leuk dat jullie mee gedaan hebben en ontzettend bedankt voor
de lieve reacties die jullie geplaatst hebben.
 
Mochten jullie toch heel graag willen leren hoe je dit soort kaartjes zelf kunt maken,
dan ben je welkom bij een workshop van mij.
Op 19 januari geef  ik een workshop PL kaarjes maken bij Noor & Zo in Waspik.
Voor nog geen 25 euro heb je een gezellige dag inclusief lunch en ga je naar huis met een hoeveelheid zelf gemaakte PL kaartjes en voldoende materiaal en inspiratie om nog veel meer kaartjes te gaan maken.
 


1 opmerking:

dvdschuur zei

Gefeliciteerd Claudia!

Jammer dat de workshop te ver weg is...