Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 20 januari 2018

Wil jij kans maken op de nieuwe Dutch Doobadoo collectie?

Dutch Doobadoo heeft op haar facebookpagina een hele gave actie.
Je kunt kans maken op de nieuwe februari collectie.
Als lid van het designteam van Dutch Doobadoo heb ik deze collectie al in mijn bezit en ben er ook al mee aan het werk geweest.
Dus ik weet hoe leuk deze collectie weer is.
 
Wil je kans maken om deze collectie in je bezit te krijgen, dan moet je naar de facebookpagina van Dutch Doobadoo gaan en:  
1.) Het bericht dat daar staat delen op je tijdlijn
2.) Op de facebookpagina van DDBD een reactie achterlaten op dat bericht
3.) En vervolgens bij dat bericht op de facebookpagina van DDBD eventuele hobbyvriendinnen, die nog geen lid zijn, toevoegen aan de groep.
 
Het gaat om deze gave collectie:
 


Geen opmerkingen: