Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 29 december 2008

Enkele LO's.

Afgelopen weken heb ik weer eens tijd gehad om wat LO's te maken.

We gaan nu al weer een paar jaar met mijn vriendinnen en hun ega's en kinderen een lang weekend kamperen. Ik denk dat ik een jaar of 15 was toen ik voor het eerst met mijn vriendinnen ging kamperen.
Het zijn altijd gezellige weekenden en ik heb geprobeerd die gezelligheid in deze LO terug te laten komen:


Ook heb ik LO's gemaakt voor mijn Amerika album.

Twee LO's met foto's genomen vanuit een helikopter:
Op de dag van vertrek konden we maar geen genoeg krijgen van de fantastisch mooie natuur van de Grand Canyon en zijn we dus nogmaals naar een uitzichtspunt gereden.En dan kom je zo maar onderweg nog een kleine kloof tegen:


De volgende 2 LO's zijn gemaakt met foto's van Page.
Om de wonderbaarlijke blauwe kleur van het water te benadrukken heb ik bij deze LO verfstrookjes geplakt.

Geen opmerkingen: