Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 30 december 2008

Weekly journal.

Het jaar 2008 is al weer bijna voorbij.
Ik heb het gevoel dat de tijd me gewoon door de vingers heen glipt.
Om wat meer stil te staan bij wat je in zo'n jaar eigenlijk allemaal doet wil ik proberen om komend jaar een week-dagboek bij te gaan houden.
Een keer per week wil ik kort opschrijven wat ik die week gedaan heb.
Om er zeker van te zijn dat ik daar ook daadwerkelijk aan toe ga komen, lijkt het me handig om nu alvast een aantal pagina's te maken zodat later alleen nog maar de tekst en eventueel wat kleine versieringen erbij geschreven hoeven te worden.
De voorkant en de eerste 2 pagina's zijn inmiddels af.
Voor de voorkant heb ik chipboard gebruikt. Met Golden gel medium heb ik allerlei dingen met reliëf erop geplakt. Dit heb ik hierna 2x geverfd met gesso en toen met acryl verf. Vervolgens heb ik de voorkant met distress inkt bewerkt.
Pagina 1 heb ik met acrylverf beschilderd en hierna op gestempeld.
Pagina 2 heb ik een ondergrond met acrylverf gegeven en met wascokrijt op waterbasis bewerkt om wat kleurnuances te krijgen.

Dit zijn de resultaten:

Geen opmerkingen: