Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 14 december 2008

Waardering.

Nog geen jaar geleden ben ik gestart met deze blog. Ik had geen idee wat me te wachten stond en wist ook niet of ik het wel vol zou kunnen houden om steeds berichten hier te plaatsen.
Nu, na nog geen jaar ben ik al 103 berichten verder en heb ik al bijna 20.000 bezoekers gehad. Zal ik het gaan halen om voor 1 januari de 20.000 te passeren? Dat zou toch wel heel bijzonder zijn.
In dit jaar ben ik wat handiger met de computer geworden en begin sommige dingen een beetje te begrijpen.
Het valt niet altijd mee om leuke tips te vinden. Vooral als het druk is heb ik geen tijd om internet af te struinen en dan zullen jullie geduld moeten hebben tot ik weer wat leuks tegenkom.
Internet is een geweldig middel om ïnspiratie op te doen. Dat had ik 3 jaar geleden nooit gedacht. Toen vond ik computers nog steeds niets. Dat hoor je me nu niet meer zeggen, de lijst met blogs waar ik regelmatig op kijk groeit nog steeds.

Het is altijd leuk om te horen dat mensen deze blog waarderen. Het is leuk dat ze dit dan ook laten blijken middels het geven van een award. Afgelopen maand heb ik van diverse mensen een award mogen ontvangen:


Het is nu de bedoeling dat ik andere mensen met een blog nomineer. Maar eigenlijk vind ik dat iemand, zonder blog, deze award verdient.
Dat is Bas, mijn partner.
Zonder hem had deze blog niet bestaan.
Ik zit hier nogal eens te stoeien omdat ik een bepaald idee in mijn hoofd heb, maar dit gewoon niet voor elkaar krijg. Bas is altijd bereid mee te denken en het lukt hem ook om voor elkaar te krijgen wat ik in mijn hoofd had. Ook ben ik niet zo handig in het plaatsen van foto's. Met het programma Photo impact heb ik regelmatig ruzie, maar Bas staat altijd klaar om de helpende hand te bieden.
Dus Bas, dank je wel voor al het werk, de tijd en moeite die je neemt voor mijn hobby!

Mijn intentie is om ook in 2009 weer op zoek te gaan naar de leuke tips op internet.(Het laatste stukje van 2008 trouwens ook nog hoor).
Ik wens al mijn lezers fijne feestdagen en een scraptastisch 2009!

1 opmerking:

Anoniem zei

Wat zijn jullie toch een lekker setje. Lief voor elkaar en dat ook nog uiten. Super hoor. Ik hoop dat jullie lang heel gelukkig mogen zijn met elkaar. Julie hebben het getroffen met elkaar.

Ik had ook nog een kleinigheidje op mijn blog. Maar ik zag dat je hem al had gekregen.

Groetjes Wendy