Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 3 januari 2009

Foto transfer m.b.v. verpakkingstape.

Vicki Chrisman laat op haar site zien hoe je een leuk effect kunt bereiken door een plaatje te beplakken met breed verpakkingstape en vervolgens de papierlaag van het papier eraf te weken.

2 opmerkingen:

Marga zei

Woooh, dat ziet leuk. In het verleden deden wij dit met chemage......maar dit ga ik zeker eens proberen. Bedankt voor de tip.

sweet mama zei

Leuk hoor!