Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 1 januari 2009

De eerste dag van een nieuw jaar.

Ik wil iedereen een goed en gezond 2009 wensen.
Een jaar vol met creativiteit, een jaar waarin wensen van jullie uit mogen komen, een jaar waar je straks met veel voldoening en plezier op terug zult kunnen kijken.

Bij mij op de koelkast hangt het volgende gedicht:

Vandaag is de dag
om gelukkig te zijn
Geen enkele dag
is je gegeven
dan de dag van vandaag
om voluit te leven
om blij en tevreden te zijn
Gisteren ben je kwijt
morgen moet nog komen
Vandaag is de enige dag
die je even in je handen houden mag.

2009, een jaar vol nieuwe kansen....


En o ja, op de koelkast is ook nog te vinden de zin: ik wil een zonnetje. Maar daar komt vandaag niets meer van denk ik.

Geen opmerkingen: