Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




vrijdag 2 januari 2009

Nog wat pagina's af voor m'n weekly journal.

30 December heb ik de eerste pagina's voor m'n weekly journal laten zien.
Inmiddels heb ik 9 pagina's af. In het eerdere topic heb ik ze nu bijgevoegd en als je het leuk vindt kun je ze daar bekijken. Wil je meer details zien dan moet je met je muis dubbel klikken op het boekje en krijg je een grotere versie te zien. Ga je met je muis over een pagina heen, dan stopt het bladeren. Ga je vervolgens weer met je muis buiten het boekje staan, dan gaat het bladeren weer verder.

Geen opmerkingen: