Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 11 januari 2009

LO's van Amerika.

Ik heb weer eens heerlijk tijd genomen om te scrappen.
Deze LO heb ik gelift van een LO die ik tegenkwam op internet:
De rechterhelft van deze spread heb ik er zelf bij verzonnen:Ik scrap altijd met papier. Er worden mooie digitale LO's gemaakt, maar volgens mij kan ik hier beter maar niet aan beginnen want ik heb altijd veel te veel ruzie met de computer omdat het me niet lukt wat ik wil.
Ik kwam een pakket tegen waarbij je een digitale LO kunt maken, de schets hiervan heb ik gebruikt om een LO (van papier) te maken.
Dit is de schets:


En dit is wat ik ervan gemaakt heb:De rechter helft van deze spread heb ik er weer bij verzonnen:
De gaatjes (om het idee van een filmstrip te krijgen) heb ik gemaakt met een inbindapparaat, je zou hiervoor ook de bind it all kunnen gebruiken.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hele mooie LO's heb je gemaakt, mooie warme kleuren. Kijk regelmatig op je blog, doe er veel tips, ideeen en inspiratie op. Groetjes Danielle

Enny zei

Hallo, dit is de eerste keer dat ik op jouw blog kom, fantastisch !!! Heel mooie layouts en nuttige tips. Ik zet jouw blog bij mijn favorieten.