Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 14 december 2012

Een vakantie LO.

Terwijl het huis steeds meer een kerstsfeer krijgt, hier een foto van een LO die ik afgelopen weekend gemaakt heb.
De andere helft van deze spread verschijnt binnenkort want deze LO is in wording en ligt deels al klaar op mijn hobbytafel.

Zo nu en dan maak ik weer eens een LO voor dit vakantie-album.
Alle pagna's in dit album hebben hetzelfde achtergrondvel.
Dit papier van Studio Calico, de lijn Yearbook vond ik erg mooi kleuren bij deze foto en bij dit cardstock, vandaar dat ik weer eens een pagina gemaakt heb waardoor ook dit album langzaamaan af begint te komen.Van het vel Text Book heb ik de delen gesneden die ik qua kleur mooi vond passen bij deze foto. Dit stuk papier was het uitgangspunt bij het maken van deze LO.
Door de andere papierlijnen toe te voegen ontstond deze LO.

De foto heb ik met het groene papier (Tardy) gemat. Zo komt de foto beter tot zijn recht. Ook heb ik achter deze foto een stuk grijsboard geplakt zodat hij wat hoger op de pagina komt te liggen en hierdoor er wat beter uitspringt.
Het stukje papier onder de foto was wat saai qua kleur, daarom heb ik hier de cijferstempel (Kaisercraft) op afgedrukt. Dit soort achtergrondstempels vind ik erg leuk om te gebruiken.

Op het vel van Text Book zat een tekening van een paperclip. Op deze plaats heb ik een echte paperclip geplakt.

Bij deze papierlijn hoort een stickervel met o.a. letters (Yearbook Cardstock Stickers). Hierdoor heb je altijd letters die qua kleur perfect bij het papier passen.

Een blikvanger op deze pagina is het cijfer 9.
Om dit cijfer te maken heb ik een plexiglas cijfer omgetrokken met een witte pen en vervolgens witte lijntjes in dit cijfer getrokken. Dit cijfer heb ik ooit over gehouden van een verjaardagsslinger die ik gesloopt heb omdat ik de tekst HOERA ergens voor nodig had. Je zou dit cijfer natuurlijk ook in Word kunnen maken, uitknippen en dan omtrekken.

Geen opmerkingen: