Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 2 december 2012

Nog meer kerstkaarten.

Voor de bloghop ter ere van het 10-jarig bestaan van Creabest heb ik destijds 10 kerstkaarten geplaatst.
Omdat ik nog niet door de voorraad papier heen was, heb ik nog eens 5 kerstkaarten gemaakt met het papier van Simple Stories, de lijn Handmade Holiday.
De kerstdagen komen steeds dichterbij. Dus mocht je zelf gemaakte kerstkaarten willen versturen en nog moeten beginnen met het maken van deze kaarten, dan zou ik hiermee niet al te lang meer wachten.
Wellicht dat deze kaarten je kunnen inspireren om zelf aan de gang te gaan.
Geen opmerkingen: