Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 7 december 2012

Wat je allemaal met muziekpapier kunt doen.

Op de blog van Dishfunctional designs kun je allerlei tips vinden wat je met muziekboeken kunt doen.
Mijn voorraad muziekboeken komt altijd van de Kringloop.
En als je dan vraagt om vergeelde muziekboeken, met notenbalken niet te ver uit elkaar en zonder songteksten en je geeft aan dat het je niet uitmaakt voor welk instrument, moet je eens opletten wat een verbaasde gezichten het personeel daar kan trekken.

Geen opmerkingen: