Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 4 oktober 2013

Een koude fotoshoot.

Voor mensen die altijd foto's ontwijken is het toch wel een hele uitdaging om een fotoshoot te laten maken.
Op het scrapbookforum waar ik aktief ben, bood Ilona de Graaff zo maar een fotoshoot aan.
In eerste instantie dacht ik hierbij niet aan ons maar aan iemand anders die ik deze fotoshoot erg gunde. Toen die personen geen interesse hadden, mochten wij de fotoshoot van Ilona hebben!
Bas zag dit niet zo zitten, maar toen hij aan mijn enthousiasme zag dat ik het wel heeeeeeel erg leuk zou vinden om mooie foto's van ons samen te hebben ging hij overstag.
Nu hebben wij niet zo maar een fotoshoot gedaan, maar een beloved fotoshoot bij Florence Bavinck.
Bij een beloved fotoshoot wil Florence de emotie tussen mensen op de foto krijgen. Hiervoor hebben we vooraf een vragenlijst over ons persoonlijke leven ingevuld. Tijdens de fotosessie kwamen deze vragen terug en Florence maar foto's maken.
Op de eerste koude dag van 2012 reisden wij naar Amstelveen voor een fotoshoot in de buitenlucht.
Wij vonden dit een erg leuke en gezellige ervaring en zijn enorm blij met de mooie foto's die Florence van ons gemaakt heeft.
En als echte scrapster moet je die foto's natuurlijk gaan scrappen.
Tijdens een online crop op het forum heb ik deze foto gebruikt. Er zullen nu ongetwijfeld nog meer foto's van ons gescrapt gaan worden...

1 opmerking:

Elise zei

Jee wat een leuk idee !
Ikzelf maak van alles en iedereen foto´s maar zelf hoef ik er niet zo nodig op dus sta eigenlijk nooit op foto´s :(
Kleinkinderen moeten later denken dat ze geen oma hadden .. dus misschien ook maar eens aan denken !
Elise