Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 22 oktober 2013

Workshop album 3 in 1. Deel 2.

Het 2e album van de workshop "3 in een album" zit in een box. Deze box is in de kaft van de ordner geplakt.De foto's in dit album zijn van de zandkastelen.
Onvoorstelbaar hoe knap deze zandkastelen gemaakt zijn en ook onbegrijpelijk dat dit gewoon enkele maanden in de buitenlucht te bezichtigen is.
De voorkant van dit album is gekleurd met een mask en distressinkt:De overige pagina"s:

De rechterpagina kan open geklapt worden.Ook hier kan de rechter pagina weer open geklapt worden.

Mocht je ook het 3e album willen zien, houd dan mijn blog in de gaten. Binnenkort plaats ik het 3e album. Mocht je het eerste deel van dit album willen zien, hier is de link.

Geen opmerkingen: