Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 10 mei 2014

Enkele kaarten.

Ik ben iemand die het nog steeds leuk vind om de postbode op pad te sturen om mijn (zef)gemaakte kaart bij iemand anders in de bus te laten doen.
Ja, ik weet het, velen hebben daar tegenwoordig hun mail/facebook/sms voor. Ik heb daar dus de postbode voor.
Kaarten kun je nooit genoeg op voorraad hebben. :-)
Het maken van kaarten is lekker ontspannend.
Het zijn kleine projecten die je kunt maken als je niet zo veel tijd hebt.
Een tijdje terug heb ik al wat kaarten laten zien. Hier zijn er nog een paar:En nog wat andere kaarten:Geen opmerkingen: