Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 25 mei 2014

ff weg

Het blijft heerlijk om zo nu en dan een (lang) weekend er even tussenuit te gaan.
Tijdens dit soort weekenden nemen we natuurlijk ook altijd de camera mee en van die foto's die we maken maak ik dan weer een mini-album.
In februari 2013 zijn we een weekend naar Scheveningen/Den Haag geweest. Het was dat weekend best wel koud, dus hebben we in een weekend tijd 3 musea bezocht. Daar binnen hadden we immers geen last van de kou :-)

De basis voor dit album is een chipboard album van BO BUNNY: Mama-Razzi2 Mini Chipboard Album. Dit album heb ik gekocht bij de Craftorij
Omdat dit album maar 5 dubbelzijdige pagina's bevat, heb ik er zelf een aantal pagina's bij gemaakt. Dit zijn de bruine pagina's die ik met walnootinkt gekleurd heb en daarna met een mask bewerkt heb.


En als we lunchen in het Fotomuseum moet ik natuurlijk ook hier de Clubsandwich proeven.
En die smaakt erg goed!


En een foto van de achterkant van dit album:

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel erg leuk gemaakt ! wat een leuke herinnering,
grtjs,martina
x

Karin zei

Supermooi album heb je weer gemaakt!