Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 23 mei 2014

Nog meer Project Life.

Aan de blogposten van de afgelopen tijd is wel te zien waar ik momenteel enthousiast mee bezig ben.
Voor mijn vakantie-album heb ik weer een aantal pagina's gemaakt in Project Life stijl.
Het leuke van PL is dat je zo ook eens je voorraad restpapier gebruikt en dat je al die embellishments, tickets, tekststrookjes, etiketten, journalingkaartjes en nog veel meer van dat spul gebruikt.

Deze pagina's heb ik afgelopen tijd gemaakt:Geen opmerkingen: