Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 11 mei 2014

Nog meer Project Life.

Het maken van dit soort kleine kaartjes is zo ontzettend leuk.
Je hebt in no time wat van die kaartjes gemaakt.
Deze keer zijn het mixed media kaartjes geworden. Hierbij heb ik gesso, aquarelverf, acrylverf, distress inkt, stempelinkt, spray, masks, wascokrijt op waterbasis, stempels en een witte pen gebruikt.
Onvoorstelbaar dat al die materialen in die kleine kaartjes verwerkt zijn.
Deze keer zijn de kaartjes verder niet voorzien van embellishments en teksten. Dit ga ik toevoegen zodra ik weet bij welke foto's ik deze kaartjes ga gebruiken.

En mocht je inmiddels zin krijgen om ook zelf je eigen Project Life kaarten te gaan maken, maar niet goed weten hoe je dit kunt doen, dan kun je zaterdag 9 augustus bij de Craftorij terecht en samen met Rianne aan de slag gaan om je eigen PL kaarten te maken.

Geen opmerkingen: