Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 13 augustus 2014

De start van een mini album.

Deze foto's liggen er al een tijdje en nu ben ik begonnen om er een album mee te maken.
Het album ga ik maken in een receptenmap van de Action.
In deze map zaten pockets/tabbladen en plastic hoesjes. Deze wil ik terug laten komen in het album.
Daarnaast heb ik er allerlei pagina's bij gemaakt.
Van de week heb ik heerlijk buiten zitten scrappen en deze pagina's zijn nu af.We zaten toen een lang weekend in Hellevoetssluis.
Dat komt op de voorkant te staan. De voorkant moet ik nog maken.
Helaas was het de vrijdag dat we in Brielle waren niet zo'n goed weer. Maar omdat dit de foto is zoals wij het zagen wil ik hem niet ineens bewerken zodat het er allemaal een beetje beter uitziet.

Geen opmerkingen: