Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 8 augustus 2014

PL'en, maar dan zonder foto's.

Kun je met je PL verder gaan terwijl je je foto's nog niet hebt afgedrukt?
Dat zat ik me van de week af te vragen.
Ik had zin om met gesso, verf, inkt en masks aan de gang te gaan en heb besloten daarom maar weer wat achtergrondjes voor mijn PL te maken.
En toen die achtergrondjes af waren bedacht ik dat ik deze eigenlijk ook al wel in de PL hoezen kon doen samen met wat bijpassende papiertjes.

De resten van de andere papiertjes die ik bij deze pagina's gebruikt heb, heb ik apart gehouden.
Hiermee kan ik dan de pagina verder aankleden als ik de foto's afgedrukt heb.


Bij week 6 en week 7 heb ik de pijlen kaartjes zelf gemaakt.
En dit is het weekkaartje:


Bij week 8 en 9 heb ik de blauwe kaartjes gemaakt waarop de verf zo uitgespat is.
Ik vraag me nog af of ik op alle kaartjes nog wat zwarte spatten aan zal brengen.

Detail van de tekst van week 8. Bij het linker kaartje komt een foto over het weeklabel heen, vandaar dat er op deze pocket maar een klein deel van de label te zien is.


Week 9:
Week 10. Het papier met de hexagons heb ik zelf gemaakt:
En het weekkaartje van week 10:

Het weekkaartje van week 11 zit alleen aan de onderkant vast zodat ik onder het weeknummer nog een foto kan schuiven. De ronde cirkel met het weeknummer erop is weer een deel van het zelf geschilderde  papier.

En nu maar snel een keer weer een aantal foto's afdrukken zodat ik de pagina's verder af kan maken. :-)


Geen opmerkingen: