Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 20 maart 2023

De maand september.

Goedemorgen.

Het is ontzettend leuk om je bezigheden vast te leggen en later terug te lezen. Zo heb ik in het verleden zelfs een aantal jaren vastgelegd en bekijk ik dit met heel veel plezier terug. Maar op de een of andere manier kost het me nu moeite om alleen al de maand september af te maken, maar dat gaat me wel lukken, want het is leuk om te doen.
Deze 2 pagina's (gemaakt met het Under Construction papier van Pronty) zijn weer af.

Fijne dag verder, groeten Hanny.

1 opmerking:

stoeienmetstempels.nl zei

hoi, mooie pagina's.
zelf werk ik in de sidekick en dat kost me dit jaar moeite om op te starten maar ben wél begonnen. zo leuk om later de oudere planners terug te kijken...
gr Alma