Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 3 februari 2008

Een heerlijk scrapweekend.

Het is inmiddels traditie geworden dat ik samen met mijn schoonzus Nella en Ankie naar de workshop 'Heerlijk winters/nazomeren' ga.
Deze workshop wordt georganiseerd door de winkel Paper and Pictures in Doorn.
Op zo'n dag maak je altijd 4 verschillende items.
Zaterdag hebben we een LO gemaakt, een mini-boekje met rug van foam, een fotolijst en een bloemenslinger met transparanten.
Omdat zo'n dag veel te kort is om alles af te maken, maken Nella en ik er gewoon een heel scrapweekend van. 's Avonds scrappen we hier thuis door (vannacht tot een uur of 1), gaan slapen, ontbijten en scrappen dan weer verder tot zondag begin van de avond.
Dit zijn altijd erg gezellige en ontspannende weekenden.
Afgelopen weekend heeft Nella de items uit Doorn af gemaakt. Zelf ben ik bezig geweest voor de workshop die ik ga geven.
Het resultaat van de spread van Nella vind ik zo mooi, hij verdient het om hier getoond te worden:

Geen opmerkingen: