Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
dinsdag 12 februari 2008

secret scraplift

Ik ben lid van een heel gezellig forum, Het Scrapbookforum.
Afgelopen weekend heb ik voor dit forum een LO gemaakt die anderen weer gaan liften.
De basis voor mijn LO komt uit een boek of vanaf internet. Van deze lift maak ik een foto en die stuur ik naar verschillende personen die meedoen. Iedere nummer 1 van een groep maakt mijn LO na. Zij maakt dan weer een foto van haar LO en stuurt die door naar nr. 2 (nr. 2 krijgt mijn LO dus niet te zien). Nr. 2 maakt weer een foto van de door haar gemaakte LO en stuurt deze foto weer door naar nummer 3. Als iedereen geweest is toon ik de resultaten op het forum.
Het is erg leuk om te zien wat iedereen er van maakt. Eigenlijk is het net zo iets als in een grote groep een zin door fluisteren. De grote lijn klopt nog redelijk, maar details zijn gewijzigd. Zo is het met de LO's ook. Het fascineert me iedere keer weer wat de verschillende groepen er van gemaakt hebben.
Natuurlijk kan ik de LO die ik nu voor de lift gemaakt heb niet laten zien. Maar ik heb al vaker een lift opgestart met de volgende LO's:


Geen opmerkingen: