Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 16 februari 2008

Uitdaging LO maken nav een schets.

Op ons forum is er een spel gaande waarbij je een schets van iemand krijgt aangeboden waarbij je dan de LO gaat maken. Als deze schets dan af is, ga je zelf op zoek naar een nieuwe schets en daag je weer een ander uit.
De schets die ik ontving was deze:


En dit heb ik er van gemaakt:


Het papier dat ik gebruikt heb is van Basic Grey.
Ik vond het een lastige schets om mee aan de gang te gaan omdat ik de neiging heb mijn LO's wat meer aan te kleden. Uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat.
Met recht schrijven heb ik erg veel moeite, vandaar dat ik eerst een achtergrondstempel gebruikt heb om de journaling op te schrijven.
Het lint heb ik bewust iets korter gehouden zodat er meer van de foto te zien is.

1 opmerking:

Chantal van de Kant zei

wat leuk, ik heb nooit geweten dat jij een blog hebt. ('k loop nogal eens achter)
ik hoorde van Marieke dat je naar de KKD komt. leuk, zien we elkaar daar wel weer.
Groetjes
Chantal