Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 3 februari 2008

Foto's aan het lijntje.

Jawel, het gaat nu echt gebeuren. Ik ga een hele echte workshop geven. En deze keer niet voor vriendinnen, collega's of bekenden. Maar voor een heuse scrapwinkel.
Zaterdag 15 maart ga ik bij Scraps de workshop geven 'foto's aan het lijntje'.
De basis hiervan is een houten lijst (dank je wel Bas voor het maken van deze lijsten), waarop en waarin de mensen gaan scrappen.
Onderin de lijst hangen 2 touwtjes waaraan ook foto's gehangen kunnen worden.
Dit gaat 'm worden:


Voor deze lijst heb ik oude babyfoto's van mezelf opnieuw in sepia laten afdrukken.
Het leuke van deze workshop vind ik dat iedereen bij Monique in de winkel zelf het papier uit mag zoeken. Zo krijg je een lijst die helemaal naar je smaak is.

Ik ben zelf zeer tevreden over het resultaat en ik hoop dat de cursisten dat half maart ook over hun lijst gaan zeggen. Ik heb er in ieder geval al veel zin in.

4 opmerkingen:

Jill zei

Wat is deze gaaf geworden zeg, Hanny. Super!!!zal es nadenken over de workshop...
groetjes, Jill

Karin zei

Mooi Hanny! Ik overweeg om naar de workshop te komen.

Groetjes,

Karin

mipa zei

hoi, Hanny
Ziet er erg leuk uit, ik ga het gelijk uit proberen om ook te maken, zijn weer leuke ideeen.
Heel veel succes met je workshop, de deelnemers kunnen naar een leuke workshop uit kijken.
groetjes Miranda

Anoniem zei

Hanny that is a beautiful frame - well done!!!

Sarah G
xx