Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 24 februari 2008

proefkonijnen workshop "foto's aan het lijntje"

Zaterdag 15 maart ga ik bij Scraps de workshop "foto's aan het lijntje" geven.
Om ervoor te zorgen dat hierbij alles perfect loopt, heb ik een aantal proefpersonen gevonden die de lijst gemaakt hebben. Dank je wel Carla, Marieke en Nella voor deze gezellige dag.
Het is erg leuk om te zien wat de invloed van papier is bij een scrapwerkstuk.
Hieronder de resultaten. Helaas was het al donker toen we klaar waren. Tussendoor zijn we nl. ook nog even naar een demonstratie van Tim Holtz geweest. Vandaar geen optimale kwaliteit van de foto's. Om vandaag overdag de lijsten nog te fotograferen zat er ook niet in, want Carla, Marieke en Nella wilden maar al te graag de lijsten direct mee naar huis nemen.
Deze lijst heeft Marieke gemaakt.


Deze lijst heeft Carla gemaakt:


Deze lijst is door Nella gemaakt: