Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 25 december 2011

De Kerstdagen.

Al mijn bloglezers wil ik hele fijne Kerstdagen en een gezond, inspirerend en creatief 2012 toewensen.

Persoonlijk vind ik het fijn om deze dagen thuis te zijn en te genieten van de kerstsfeer die hier in huis is, de lampjes die in de boom branden, kaarsen aan voor nog meer sfeer, even samen een rustpuntje hebben in het toch al hectische leven.
De mensen die het juist in deze dagen moeilijk hebben, wil ik sterkte wensen en ik hoop dat de vele lichtjes die je overal ziet branden ook een lichtpuntje voor jullie kunnen zijn.

Geen opmerkingen: