Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 9 december 2011

Een combinatie van papierlijnen.

Papierlijnen van verschillende firma's zijn vaak heel mooi te combineren.

Kleine indexfoto's zijn goed te gebruiken als embellishments op je LO.


De 3 blauwe cirkels rechts in de beige/gele mat zijn uit het papier gestanst. Ze zijn dus niet op het papier geplakt. Het effect hiervan komt op de foto niet goed over, maar is in werkelijkheid leuk om te zien.

En dit is de andere helft van de spread.

Geen opmerkingen: