Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 24 december 2011

Een leuk idee voor je gekregen kerstkaarten.

De kerstkaarten die je dit jaar ontvangen hebt, hebben denk ik een mooie plaats gekregen waar je er nog eens extra van kunt genieten.
De zelf gemaakte kaarten bewaar ik altijd. En eerlijk gezegd gaan de andere kaarten mee naar school waar de kinderen er nog mee kunnen knutselen (volgend jaar).
Nu kwam ik op de blog van "Michelle made me" dit leuke idee tegen.Een vogelhuisje gemaakt van kerstkaarten.


Hier kun je de beschrijving vinden.

En mocht je nog een kerstembellishment willen maken, dan is dit misschien wel leuk om te maken.
Ook dit idee kwam ik tegen op de blog Michelle made me.

Mocht je voldoende tijd hebben, bekijk haar blog dan eens. Er staan meer leuke ideeën op deze blog.

Geen opmerkingen: