Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
maandag 26 december 2011

Kerstboompjes van papier.

Op de blog van Brenda kwam ik het leuke idee tegen om kerstboompjes te maken van cirkels papier.
Neem ook eens de moeite haar blog verder te bekijken. Je zult er veel meer inspiratie vinden.


Om ervoor te zorgen dat het boompje stevig staat, heb ik een stuk ijzerdraad spiraalvormig gebogen. Dit ijzerdraad heb ik in een plastic limonadebekertje gezet en vol gegoten met gips.
Vervolgens heb ik dit bekertje in een zinken potje van de Action gezet.
Bovenop het boompje zitten embellishments die ik ook bij de Action in de schappen zag liggen.
Omdat 1 boompje maar zo weinig is, staan er nu 3 van die papieren kerstboompjes hier te pronken.

Geen opmerkingen: