Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 1 januari 2012

2012


Deze foto kwam ik tegen op Pinterest en spreekt me erg aan.

2012. Een jaar waarvan ik niet weet wat het worden gaat.
Zal ook 2012 weer zo'n jaar worden dat door je vingers heen glipt?
Het leven gaat zoals het gaat. Soms heb ik wel eens het gevoel er niet zo heel veel invloed op uit te kunnen oefenen. Je wordt zo veel geleefd door alle verplichtingen en probeert er het beste van te maken.
Toch wil ik weer proberen de mooie momenten die ook dit jaar weer gaan komen, te blijven zien.
Geluksmomentjes die je iedere dag wel weer ergens tegenkomt als je er oog voor hebt.
Liggen in zo'n hangmat op de Malediven lijkt mij één groot moment van geluk.
Een bezoekje aan de Maldiven zal er dit jaar wel niet van komen. Maar toch blijft dit op mijn ooit-to-do lijstje staan. Een lijstje met dromen, maar ook met realistische wensen. Een lijstje waarvan ieder jaar wel een paar zaken afgestreept kunnen worden. Een lijstje dat niet daadwerkelijk te pakken is, maar wel ergens in mij zit.
Het leven is er om van te genieten. Het is te kostbaar om zo maar voorbij te laten gaan.

Ik wens iedereen een heel goed 2012 toe.
Geniet ervan!

Geen opmerkingen: