Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 7 januari 2012

Journaling tags.

Gisteren heb ik een ontzettend gezellige dag gehad bij Creabest.
Dus mocht je nog tijd hebben vanmiddag, dan zou ik zeker even langsgaan om het feestje van het 2-jarig bestaan van de winkel mee te vieren.

Voor de make en takes had ik het maken van een journalingtag voorbereid.
Te gebruiken om een stukje journaling bij je scrappagina's te verwerken, maar ook geschikt als een kaartje. Dan vervang je de letters travel door gefeliciteerd.


Mocht je zin hebben om ook wat journalingtags te maken, dan heb je hier nog wat voorbeelden:


Voor deze blauwe en gele tag heb was de stempel van TPC Studio Travel Collage uitgangspunt.Voor deze twee tags heb ik bij de Kringloop een boek met allemaal landkaarten gekocht. Het is erg leuk om deze landkaarten te gebruiken bij het maken van embellishments.

Geen opmerkingen: