Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 11 januari 2012

Wintertags.

Met Kerst heb ik een druiventak voor het raam gehangen met allemaal Kerstlabels hieraan.
Omdat ik dit zo gezellig vond staan, heb ik nu een aantal labels gemaakt rondom het thema winter om aan deze tak te hangen.

Voor het ophangen van de labels heb ik overal een ijzerdraadje door gehaald. Aan dit ijzerdraadje heb ik verschillende blauwe kraaltjes geregen.
Dit ijzerdraadje hangt weer met een touwtje aan de tak. Zo draaien de labels een beetje. Daarom heb ik voor- en achterkant van de labels versierd.

Wil je de foto's groter bekijken, dan moet je even op de foto klikken.

De kraaltjes aan het ijzerdraadje:

De labels die aan de tak hangen:
Soms zijn de embellishments wat groot voor hetgeen je maken wilt. Een oplossing is dan om de embellishments te halveren. Dit heb ik bij bovenstaande label (de sneeuwster rechts) gedaan.
Een label met een foto:
Geen opmerkingen: