Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 22 januari 2012

Leuk streepeffect.

Met de rand van een stuk stevig karton of met een oud pasje kun je een leuk effect crëëren op je LO.
Dit idee vond ik op Anna's craftcupboard-blog.

2 opmerkingen:

carla zei

Ja eenvoudig en 't geeft een prachtig effect. Bedankt voor de tip. 'k Ga hem onthouden.
Groetjes,
Carla

carla zei

Hoi Hanny,

Ik heb gen e-mailadres van je, dus zet ik het hier even neer, dan kan je het achteraf na gelezen te hebben verwijderen.
Ik denk dat ik voor jou blog nog wel een leuke tip heb i.v.m. achtergondpapier maken. Je kan het misschien eens even nalezen op mijn blog http://carlasknutselateljeeke.blogspot.com/2011_09_01_archive.html
Groetjes,
Carla