Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 6 juli 2014

Een kaart met de painted circles techniek.

Voor een aantal vertrekkende collega's heb ik een kaart gemaakt met de techniek uit het vorige blogbericht.
Het is jammer dat zij vertrekken. Daarom heb ik voor ieder een kaart gemaakt.
Eerst heb ik met gesso en een mask pijlen op het karton gemaakt. De collega's gaan tenslotte weg......
Daarna heb ik met distress stain het karton gekleurd en daarna met een billendoekje op de pijlen hier en daar wat inkt weg gehaald.
Toen met zwarte inkt nog wat spatten aangebracht. De painted circles uitgeknipt, wat garen opgezocht en alles opgeplakt.

Geen opmerkingen: