Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 6 juli 2014

Het begin van mijn PL.

Wow, een 2e blogbericht op 1 dag.....
Vanmiddag heb ik de eerste foto's voor mijn PL besteld.
Maar het kriebelde zo om te beginnen met mijn project Life dat ik de inhoud voor de eerste pocket maar vast gemaakt heb.
De rest van de pagina maak ik af als ik de foto's heb. Wel zo handig lijkt me.

De ondergrond voor deze pocket is het vel papier dat ik op 4 juli al liet zien. Dit vel heb ik gesneden en hier de titel voor het album op verwerkt.
ik ben heel benieuwd of het me gaat lukken om een jaar lang dit fotodagboek bij te houden. Ik betrap me er nu al op dat het enorm lastig is om er steeds aan te denken om foto's te maken....

Geen opmerkingen: