Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 31 juli 2014

Embellishments van Krimpie Dinkie.

Ken je dat, Krimpie Dinkie?
Dat is een soort plastic dat als je het verhit kleiner en dikker wordt.
Niet alleen leuk om mee te spelen als je kind bent, maar ook als volwassene, als scrapper kun je er erg veel leuke embellishments mee maken :-)

Op de blog van shopEvalicious kwam ik een tutorial tegen waardoor ik direct zin kreeg om mijn Krimpie Dinkie, dat ik nog ergens in de kast heb liggen, eruit te halen en ermee aan de gang te gaan.Als je op Pinterest zoekt naar het item krimpie dinkie zie je ook van alles dat met Krimpie Dinkie gemaakt is.

Geen opmerkingen: