Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 31 juli 2014

Embellishments van Krimpie Dinkie.

Ken je dat, Krimpie Dinkie?
Dat is een soort plastic dat als je het verhit kleiner en dikker wordt.
Niet alleen leuk om mee te spelen als je kind bent, maar ook als volwassene, als scrapper kun je er erg veel leuke embellishments mee maken :-)

Op de blog van shopEvalicious kwam ik een tutorial tegen waardoor ik direct zin kreeg om mijn Krimpie Dinkie, dat ik nog ergens in de kast heb liggen, eruit te halen en ermee aan de gang te gaan.Als je op Pinterest zoekt naar het item krimpie dinkie zie je ook van alles dat met Krimpie Dinkie gemaakt is.

Geen opmerkingen: