Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 20 juli 2014

Week 2 van mijn PL.

Pas geleden heb ik weer eens foto's besteld en toen tegelijk de foto's voor mijn PL mee besteld.
Het weekkaartje is zelf gemaakt. De achtergrond van dit kaartje is gekleurd met distress stain. Wat geeft dit toch steeds een mooi effect. Het is momenteel mijn favoriete inkt om wat mee te kleuren. Hier overheen heb ik met een mask en distress ink driehoekjes aangebracht.
Ik was eerst van plan om alle pagina's eenzelfde kleur ondergrond te geven. Maar ik ben blij dat ik dit niet gedaan heb.
Met steeds een andere gekleurde ondergrond zien de pagina's er veel fleuriger uit.
En zoals je op deze pagina kunt zien, zelfs op vakantie gaan de hobbyspullen mee......

Als we ergens gaan lunchen, neem ik altijd een clubsandwich.
Ook deze clubsandwich was lekker, maar voor mij is de lekkerste clubsandwich nog steeds die van Wensveen op het strand in Scheveningen.

Geen opmerkingen: