Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 4 juli 2014

Painted circles tutorial.

Een tijd geleden zag ik bij de facebookpagina van de Craftorij een ontzettend leuke tutorial
Vanmiddag heb ik eindelijk eens de tijd genomen om hiermee aan de gang te gaan.
Eerst heb ik met een mask en gesso de vierkantjes op de ondergrond aangebracht.
Hierna heb ik met distress stain het karton geschilderd. Hier en daar met een baby doekje de stain weer weg geveegd en ook op sommige plaatsen royaal distress stain aangebracht en dit laten uitlopen.
Op een vel met muziekpapier heb ik de cirkels gemaakt zoals in de tutorial beschreven.
Vervolgens heb ik deze cirkels uitgeknipt en op het karton geplakt.
Niet alleen vieze vingers waren het resultaat, maar ook deze mooie ondergrond die ik weer ga versnijden voor het maken van mijn journalingkaartjes.

2 opmerkingen:

martina's kaartjes zei

heel erg mooi, ben benieuwd naar je verwerking !
grtjs,martina
x

Marja Kenter zei

Wat leuk hè die rondjes maken. Ik heb het ook gedaan met acrylverf en tot mijn schrik ging het niet meer van mijn vinger af het was blauw en ik voelde me een echte zwolse blauwvinger ha ha en ik woon ook nog in Zwolle, gelukkig was ik op de camping en daar was ik met de hand af toen was het in een mum van tijd verdwenen.
groetjes Marja