Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 29 december 2016

Countdown Craftorij.

Een van de countdown uitdagingen van de Craftorij is om een kubus te maken en deze te bewerken met verf/inkt/sprays o.i.d.
Nu leek het mij leuk om eens een keer een vierkant blok hout te gaan bewerken. Daarom liep ik bij de Doe het zelf zaak hier in het dorp binnen. Toen ik in de restenbak met hout deze driehoek zag liggen, begon het te kriebelen en besloot ik om met dit stuk hout aan de gang te gaan. Met dit als resultaat.

Een andere uitdaging is om niet kerst-stempels voor een kerstkaart te gebruiken. Voor deze opdracht maakte ik deze kaart:

Geen opmerkingen: