Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zondag 18 december 2016

Een kerstkaart voor een eenzame onbekende.

Op een facebookpagina zag ik dat iemand kerstkaarten had gemaakt voor een ouder iemand die eenzaam was. Deze kaarten kon je dan naar de Ouderenbond sturen en zij gaan er dan voor zorgen dat de kaarten goed terecht komen.
Dit initiatief spreekt me aan. Een simpel gebaar waarmee je de moeilijke decembermaand voor veel mensen iets aangenamer kunt maken. Alleen ontdekte ik deze actie te laat om mijn kaarten nog op tijd bij de ouderenbond te krijgen.
Maar nu hoorde ik dat de moeder van mijn vriendin diverse bejaarde mensen kent voor wie de maand december moeilijk is. Moeilijk omdat ze na jaren samen te zijn geweest nu zonder hun partner verder moeten. Moeilijk omdat ze op hoge leeftijd de zorg voor hun zieke partner hebben. Moeilijk omdat ze eenzaam zijn en familie missen.
En daarom gaat de moeder van mijn vriendin 9 mensen nu een kaart brengen die ik voor dit doel gemaakt heb.
En wat zou het leuk zijn als mensen die dit bericht hier op mijn blog lezen ook dit initiatief nemen....

1 opmerking:

martina's kaartjes zei

wat een mooi gebaar ! heel erg mooi kaartje, zullen ze vast wel blij mee zijn
grtjs,martina
x