Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 17 december 2016

De countdown bij de Craftorij is vanavond gestart.

Ieder jaar is er bij de Craftorij aan het einde van het jaar een leuk creatief feestje.
De laatste dagen van het jaar is er dagelijks online een uitdaging te vinden Rond 20:00 uur wordt deze uitdaging op de groepsfacebookpagina van de Craftorij geplaatst met een voorbeeld.
De aftrap heb ik zojuist mogen doen.
Het voelt dit jaar speciaal. De Craftorij houdt momenteel opheffingsuitverkoop omdat de winkel gaat sluiten.
En wat vind ik dat jammer. De gezelligheid zal ik gaan missen. En wat nu te doen als er iets op is en ik kan na werktijd niet even langs rijden om het te gaan halen? Of gaat dat probleem zich helemaal niet voordoen met mijn goed gevulde hobbykamer?????

De uitdaging voor vanavond is om een aantal labels aan een tak/takken te hangen.
Dit is mijn voorbeeld. De kwaliteit van de foto is niet erg denderend. Maar na heel wat gesjouw met die takkenbos in de tuin en in huis kwam ik tot de conclusie dat er met dit sombere weer geen betere foto uit gaat komen. Daarom ook nog even een close-up erbij van de labels afzonderlijk.1 opmerking:

marenmat zei

Wat een ontzettend leuke labels zeg! Die rendier is echt super schattig!

Groetjes marlies