Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
woensdag 4 mei 2016

Maak je eigen blending tool.

Vind je het ook zo lastig om voor iedere kleur steeds maar weer je blending foams te moeten verwisselen van je blending tool als je bezig bent?
Dankzij mijn collega hoef ik dat verwisselen nu niet zo vaak meer te doen.
Ik kreeg van haar een aantal kurken met de vraag of ik daar wat mee kon. Toch handig als mensen weten dat je creatief bent en voor je hobby altijd erg veel mogelijkheden in dingen ziet......
De kurken heb ik nu dus gebruikt als blending tool. Het rondje klittenband heb ik op de kurk geplakt met Tacky glue en nog even verstevigd door er een nietje in te doen.
Nog even doorsparen (collega: lees drinken dus.....) en ik heb voor ieder doosje distress inkt, een eigen distress tool.

Geen opmerkingen: