Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
donderdag 5 mei 2016

Workshop design je eigen lijn.

Wil je graag je eigen lijn met PL kaarten maken en heb je daar hulp bij nodig?
Op zaterdag 4 juni geef ik bij de Craftorij in Ede de workshop: Design je eigen lijn!

Deze dag ga je zelf PL kaarten maken en hierbij worden dan ook bijpasssende embellishments gemaakt.
Bovendien ga je ook nog eens naar huis met een voldoende voorraad om nog veel meer PL kaarten in deze lijn te kunnen maken.
De PL kaarten worden geheel in de stijl gemaakt zoals ik al een tijd lang mijn PL kaarten maak en zoals je hier op mijn blog al vaker hebt kunnen zien.

Voor meer informatie, verwijs ik jullie naar de link van de Craftorij waar de workshop te vinden is.
Ik zou het leuk vinden om mijn bloglezers een keer real life te ontmoeten, dus wie weet zie ik je 4 juni :-)

Geen opmerkingen: