Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
vrijdag 20 mei 2016

Nog 2 voorbeeldpagina's voor de workshop "Design je eigen lijn!"

Ik vraag me af hoe ik ooit door de voorraad van gekochte PL kaarten ga komen omdat ik ontdekt heb dat het veel leuker is om deze kaarten zelf te maken.
Momenteel ben ik een album aan het maken waarbij het uitgangspunt gewoon wit papier is. Dit papier verf/bewerk/kleur ik zelf.

Zaterdag 4 juni geef ik bij de Craftorij de workshop "Design je eigen lijn!"
Tijdens deze workshop hoop ik mensen ook zo enthousiast te maken om hun eigen PL lijn inclusief embellishments te gaan maken.

Hier nog wat voorbeelden van de pagina's die ik met mijn zelf gemaakte kaarten gemaakt heb.In dit bericht kun je nog meer kaarten vinden die ik gemaakt heb als voorbeeld voor deze workshop.

Geen opmerkingen: