Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Ik voel me dan ook bevoorrecht dat ik designteamlid van het Noor Scrapteam mag zijn.

Het werken met verf, inkt, sprays e.d. begin ik steeds leuker te vinden. Ook in mijn scrapwerk ga ik deze technieken steeds vaker gebruiken. Het is dan ook super dat ik designer mag zijn bij Dutch Doobadoo. Want daar komen fantastische masks en stencils vandaan, die ik graag gebruik.


Ik bezoek regelmatig sites om inspiratie voor mijn kaarten, LO's, PL pagina's en journaling cards op te doen. Dikwijls kom ik daar leuke ideeën tegen. Door te linken naar die ideeën en door mijn eigen creatieve scrapsels te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog ook kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.
zaterdag 14 mei 2016

Opwarmer Craftorij Zomer Challenge 2016.

Vanavond is de eerste opwarmer voor de Craftorij Zomer Challenge 2016 geplaatst.
Het thema voor deze opwarmer is: maak een kaart in je favoriete kleur.
Het zal jullie vast niet verbazen dat mijn favoriete kleur (aqua)blauw is.
Dit is mijn uitwerking van de opdracht.
Wil je ook 2 maanden lang een leuke uitdaging maken en veel inspiratie van anderen zien, meld je dan aan bij de facebookpagina van de Craftorij Zomer hallenge 2016.

1 opmerking:

Wiebine zei

en zo kom ik via de Craftorij Zomer Challenge 2016 weer op jou blog terecht (hi, hi) ik heb jaren geleden jou blog al eens ontdekt. Nu ik met de Craftorij Zomer Challenge mee wil doen, kwam ik jou naam tegen en ben ik gaan googlen, wat leuk zeg.
Mooi kaartje heb je gemaakt zeg en een prachtige kleur is je favoriete kleur.
Die tekst 'to be continued' is dat een stempel?
groetjes,
Wiebine