Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




donderdag 4 januari 2024

December Daily.

Goedemiddag.

Half oktober liet ik hier op mijn blog de voorbereidingen voor mijn December Daily zien.

Inmiddels is mijn December Daily af.

Vandaag laat ik jullie een aantal van de gemaakte pagina's zien.
In verband met de privacy laat ik niet mijn gehele December Daily hier zien.

Mijn December Daily ben ik gestart met het December to Remember papier van Dutch Doobadoo. Hierna kwam de Dream Plan Do collectie Winter Days uit.
Omdat deze papierlijn erg mooi combineert met het papier waar ik al mee begonnen was, ben ik ook dit papier in mijn December Daily gaan gebruiken.






Inmiddels heb ik een aantal jaren een December Daily gemaakt.
Het is leuk om deze albums er weer eens bij te pakken.
Door al voordat het december is een basis af te hebben, is de kans dat je December Daily ook echt af komt en niet nog een aantal maanden blijft liggen als project dat nog af gemaakt moet worden het grootst.

Dit was mijn bericht voor vandaag.
Leuk dat je weer hier kwam kijken.

Fijne dag verder, groeten Hanny.

Geen opmerkingen: