Wat leuk dat je hier komt kijken.

In december 2007 ben ik gestart met deze blog.

De blognaam scrap-joy spreekt voor zich. Scrappen is voor mij een hobby waar ik veel plezier aan beleef. Inmiddels ben ik ook steeds meer met art journaling bezig.

Het werken met verf, inkt, sprays, stencils e.d. is ontspannend en ontzettend leuk om te doen. Het is dan ook super dat ik lid van het designteam mag zijn bij Dutch Doobadoo en bij Pronty. Want daar komen veel gave materialen vandaan, die ik graag hierbij gebruik.


Door mijn eigen creaties te laten zien hoop ik dat ik jullie via deze blog kan inspireren tot het maken van mooie LO's en andere creatieve uitspattingen.




woensdag 10 januari 2024

Life is a grand adventure.

 Goedemorgen.

Vandaag laat ik hier een kaart zien waarbij ik de stencils uit de Numbers and Letters collectie van Pronty gebruikt heb.


Met het script stencil en structuurpasta heb ik op aquarelpapier reliëf op de achtergrond gemaakt.


Hier overheen heb ik een inktspray gebruikt.


Omdat de inktspray op waterbasis is, zal deze in een volgende laag bij vermenging gaan reageren.
Om dit te voorkomen heb ik het papier eerst gefixeerd met fixatief.
Sprayen doe ik altijd in een doos waar ik de voorkant uitgehaald heb. Zoals je ziet is het maar goed dat ik in deze doos spray, anders had al deze inkt, verf e.d. nu ergens in mijn kamer rond gedwarreld....


Hierna heb ik er het cirkel stencil bij gepakt en met acrylverf de cirkels op mijn kaart gemaakt.


Met wat papier uit de Numbers and Letters collectie van Pronty, een ticket en wat materiaal uit mijn stash, heb ik de kaart verder afgemaakt.





Fijne dag iedereen.

Geen opmerkingen: